Вхід на сайт

Реєстрація  |   Я забув пароль

RIDASCREEN®FAST Crustacean (R7302)

27 вересня 2012, 11:37|  R-Biopharm

R-Biopharm пропонує багатоповерхневе ферментне імунологічне дослідження для кількісного аналізу ракоподібних протеїнів у сирих чи варених продуктах, таких як крабові коктейлі, соуси, заправки до салату, супи та інші азіатські страви.

Межа виявлення RIDASCREEN®FAST Crustacean (Art. No. R7302) ELISA дорівнює 0,17 ppm (mg/kg) ракоподібних протеїнів. Одним із ракоподібних протеїнів є Tropomyosin, який належить до м'язових протеїнів всіх хребетних та безхребетних. Він представляє собою основний алерген серед ракоподібних. Волокнистий, стержневий протеїн є теплостійким і відтак підходящий для виявлення ракоподібних у зразках харчових продуктів, що обробляються. 

Креветки , кріль, лобстери, лангусти, річкові раки та краби характеризуються як ракоподібні. Ракоподібні можуть викликати алергічну реакцію, не рідко погіршення самопочуття. Алергія на ракоподібних зустрічається у дорослих та залишається на все життя.

Згідно European Allergen Regulation EU 2007/68/EC, Annex IIIa (Європейської Інструкції щодо алергенів EU 2007/68/EC, додаток ІІІа вміст ракоподібних у харчових продуктах повинен декларуватися (повідомлятися).